• Sådan kan det se ud når vi begynder med dit hjemmeside design

Nordic SEO & content marketing

Nordic SEO er din eksterne marketingpartner. Gennem vores content marketing skaber vi værdi for din kunde, hvilket vil afspejle sig på din bundlinje.

Vi sørger for at din kunde får værdi og bliver inspireret, inden de køber dit produkt. Content marketing styrker både dit brand, men gør det samtidigt lettere for dig at sælge til potentielle kunder.

I dag er det ikke nok bare at ville sælge sit fantastiske produkt til kunderne, for kunderne efterspørger mere end blot det. De vil have en positiv kunderejse, hvor der er fokus på dem selv, og den virksomhed, som sørger for at udleve dette, er den virksomhed som vinder kunden.

Du skal interagere med dine potentielle kunder og du skal opbygge en permanent synlighed, som interesserede kan gå på opdagelse i, og det gør du blandt andet med content marketing. Hvis din tilgang udadtil kun er salg, så sælger du ikke meget, men med inspiration, information og den rette “omsorg” vil du kunne være noget helt særligt for kunderne. Det kan kunderne lide, og næste gang de skal købe et bestemt produkt, har de straks dig i tankerne.

Vi skaber opmærksomhed for din virksomhed, og vælger du os som din samarbejdspartner, kan du se frem til følgende services:

Bred erfaring hele vejen igennem

Uanset jeres niveau

Du behøver altså ikke

 at ansætte din egen fuldtidsmedarbejder, for vi dækker dig ind fra A til Z

Udgangspunkt i din forretning

med dine målsætninger

Vi stræber efter samme resultater!

Uanset hvor du ligger nu, så kan vi forbedre det

Digital strategi

Vi laver en digital strategi efter dine forventninger

Den består af:

Social medie træning, keyword analyse, målgruppeanalyse, content plan og en dag-til-dag plan. Med planen sikrer vi gennemsigtighed i arbejdet, så du præcis ved, hvorfor vi gør, som vi gør.

Efter PRINCE2 standarden

Professionelt projektledelsessystem skræddersyet til jeres virksomhed

Uanset om i er store

eller om i er små
Kontakt os i dag

Kontakt os i dag!

For en uforpligtende samtale om, hvad vi kan gøre for jeres virksomhed
Kontakt os i dag

Hvorfor skal du vælge os?

  • Vi har lavet forarbejdet, og fundet ud af hvordan det online markedet fungerer
  • Fordi vi brænder for den online verden, kan du fokusere på det, som du brænder for
  • Målbare resultater og afrapporteringer
  • Billigere end at hyre en ny marketingmedarbejder

Hvad siger vores kunder om os?

“Nordic SEO hjalp os med at få en 2nd opinion på vores online marketing. Da vi kom i dybden var det åbenlyst at vi blev nødt til at gøre noget.
Med en content marketing strategi i hånden og over 40.000 ord senere, gik vores unikke brugerantal fra 600 om dagen til lidt over 1000 om dagen, og vi kunne mærke det på telefonerne. Vi kan ikke anbefale Nordic SEO nok.”
Sebastian Døllner, 3x34
“Vi har benyttet os af Nordic SEO til at få udarbejdet vores hjemmeside, opsat nyhedsbrev og benytter dem stadig til opdateringer og optimeringer.
De har været yderst gode til at spørge ind til, hvad vi ønskede og komme med mulige løsningsforslag. En ekstrem hurtig levering af ydelsen og hjælp tl fiksning af problemer når vi havde brug for hjælp hurtigt. Jeg kan på det varmeste anbefale dem til andre.”
Tine Minor Saabye, Say Yes