Mød holdet bag Nordic SEO

Vi er et online marketing bureau, som specialiserer sig inden for content marketing og sociale medier, altid med fokus på, at vores produkt er pakket og klar til at blive brugt, uden du behøver en doktorgrad inden for IT.

Vi stræber efter at tænke fremad og gøre vores bedste, hver dag. Derfor søger vi hele tiden nye muligheder for, at videreudvikle os og vores indsats. Det gør vi blandt andet ved at være opdaterede på vores kerneområder, effektivisere vores arbejdsgange og være fleksible. Sådan sørger vi nemlig for, at du får en særlig kundeoplevelse.

I Nordic SEO hjælper vi dig med at løse potentielle og eksisterende udfordringer i din virksomhed. I samarbejde med dig vil vores eksperter analysere dine udfordringer og skræddersy den bedst mulige løsning for dig og din virksomhed. Vi ved, at du forventer kvalitet, ærlighed og resultater, og med vores gennemsigtige arbejdsprocesser, er du med hele vejen og sammen sørger vi for, at du kommer i mål.

Kort sagt: Vi er dine digitale nørder, så du ikke behøver at være det.

Vores værdier

Kvalitet: 100%
Gennemsigtighed: 100%
Ærlighed: 100%
Resultater: 100%

Mød vores værdifulde medarbejdere

Christian Olesen
Christian OlesenCEO / Founder
Christian er Nordic SEO’s digitale geni.
Med hans 10+ årige erfaring inden for online marketing er det nemt for ham at spotte trends online, som virksomheder kan bruge til at få det meste ud af deres digitale strategi.
Brian Tange
Brian TangePartner
Brian Tange er Nordic SEO’s kundespecialist.
Brian har mange års erfaring inden for corporate salg, SME salg samt at håndtere kundens rejse.
Med hans MBA i hånden er han også vant til at kigge på målbare KPI’er som vi bruger inden for online marketing.
0
Udviklingstimer
0
Kopper kaffe
0
Søvnløse nætter
0
Rigtig god historie

Læs mere omkring vores rejse her!

I 2007 sad grundlæggeren af Nordic SEO, Christian Olesen, foran sin computer i de sene nattetimer. Han var på det sidste år af sin uddannelse og skulle lave en hjemmeside til sin svendeprøve. Han tog udgangspunkt i noget, som han mente, mange personer ville kunne lide: Nemlig en hjemmeside, hvor man kunne købe DVD’er.

Siden var flot, indholdet let tilgængeligt og nu manglede han bare, at vise den for resten af verden. Den nat, kom hjemmesiden online og Christian var spændt på reaktionen.

Den ene uge tog den anden, og snart var der gået fire måneder. I al den tid havde kun én person havde været inde og se på hjemmesiden – hans lærer. Christian undrede sig, han kunne ikke forstå det, for da han snakkede med venner, familie, bekendte og andre fra sit netværk, lød de interesseret i hans projekt.

Han tog sagen i egen hånd og begyndte at studere online marketing. Én ting var at have en flot hjemmeside med relevant indhold, en anden var, havde han erfaret, at få andre personer til at finde den og ikke mindst at reagere på den. Svaret på hans søgen blev søgemaskineroptimering baseret på en digital strategi og skabelsen af et brand.

Det gik naturligvis godt til Christians svendeprøve, hjemmesiden steg i popularitet og Nordic SEO blev grundlagt med tanken om, at skabe brands og værdi for kunderne. Han ville hjælpe andre, som havde de samme problemer, som han selv havde haft og overkommet til stor succes.

Spoler man frem til 2017 er Nordic SEO udvidet til fire partnere, som alle tror på at resultatskabende markedsføring, stemmer overens med gennemsigtighed, god kundeservice og inspirerende samarbejde. Alle partnerne er passioneret omkring, de muligheder den digitale verden, vi lever i, har bragt med sig, og hvordan man netop kan bruge dem, for at promovere og vækste en virksomhed.

Nordic SEO skaber opmærksomhed.

Kontakt os i dag

Vil du møde os til en kop kaffe?

Så kan vi tale om hvad vi kan gøre for din virksomhed så du kan få flere kunder så hurtigt som muligt.
Kontakt os i dag