• Især når du skal se hvad der virker online.

Outsource din marketingafdeling – eller nogle af dens opgaver

Vi er passionerede omkring marketing og de resultater, som effektiv marketing medfører. For os handler markedsføring om at skabe inspiration og værne om kunder, såvel som potentielle kunder. Kunder der går på opdagelse i brandet, virksomheden og produkterne, og derefter skaber vækst og positive resultater for din forretning. Dét er, hvad vi kan tilbyde dig og din virksomhed.

Vi er din eksterne samarbejdspartner inden for marketing og med 10 års erfaring, ved vi, hvordan vi skaber de bedste resultater for din virksomhed. I modsætning til mange andre på markedet, skal du ikke betale hele beløbet med det samme. Vi arbejder med en abonnementsløsning, så du altid kan afmelde vores services.

Kandidatuddannede 100%
Danskere 100%
Loyalitet til dit brand 100%

Hvordan gør vi det?

I os får du en marketingpartner som har en masse viden på området. Vores samarbejde med dig starter med en digital strategi, hvor vi planlægger den digitale vej frem mod succes. Vores viden på området betyder nemlig, at du ikke behøver at tage omveje, for at nå dit mål – i stedet kan vi sammen tage den mest effektive vej mod det mål, du har for øje for din forretning.

Du kan vælge, om du vil outsource enkelte opgaver til os, eller om vi skal være din komplette marketingafdeling. Hvis du ønsker det, kan vi blot tage os af dine sociale medier eller forfatte den værdifulde content, eller hvis du foretrækker det, styre al den digitale marketing. Vi er billigere end en fuldtidsansat medarbejder, vores forfattere er alle kandidatuddannede og kan skrive i en stil, som passer til din virksomheds identitet.

Som din eksterne marketingafdeling forpligter vi os til at skabe noget helt særligt for dine kunder.

Kontakt os i dag

Er du klart til at outsource din marketingafdeling?

Så kontakt os i dag, så vi kan tage en uforpligtende snak omkring, hvad vi kan gøre for din forretning
Kontakt os i dag