Her hos Nordic SEO har vi indgået samarbejde med Northern Layers og har lavet firmaet Terrainhub.

Terrainhub’s opgave består i at lave 3D printet figurer til rollespil (Dungeons and Dragons, Pathfinder mm.) og såkaldte wargames (Warhammer, Flames of war mm). Det er et spændende projekt som bruger teknologi som først rigtigt er kommet rigtigt frem inden for de sidste par år. 3D print er blevet mere og mere udbredt til de garvede nørder, dog har hr og fru Danmark stadig ikke adgang til en 3D printer.

Hvorfor skal man vælge en leverandør i stedet for at printe selv?

Vi har oplevet at folk som nørder med rollespil mm, ikke har tid til at nørde med 3D printere også. Det sørger vi så for at man har mulighed for at købe terræn og huse, som normalt ikke er muligt at få fingrene i med mindre at man kender en som har en 3D printer man enten kan købe tid hos eller låne.

Det har altid været et problem at få prissætningen til at gå op, for hvis man kender til 3D printere så er der nemt fejlprint som koster timer og plastik som i sidste ende er kroner/øre.
Ved at vælge Terrainhub så behøver man ikke at tænke på fejl på printeren, hvilke figurer som passer sammen, finde ud af en pris ”as you go” osv.
Der er endnu mere at tænke over hvis du skal eje din egen printer, da de ligger fra 3500 kroner og op ad for at få en kvalitet som er brugbar til noget som dette.

Ved at overlade printet til Terrainhub så slipper du for at nørde rundt med 3D printere, for det sørger Terrainhub for.
Terrainhub har skaffet licensaftaler med nogle af de større og mest kendte 3D fil magere inden for terræn og figurer og bringer nu dem ud i en fysisk verden til folk uden deres egne printere.

Vi er ret glade for at kunne arbejde sammen med Northern Layers for at få Terrainhub af jorden.

Tag et besøg her hos Terrainhub og se om du ikke kan vække din indre nørd.