Jeg hedder Magnus Clausen og jeg går i 10 klasse på Engstrandskolen i Hvidovre. Jeg er 17 år og er i praktik, så jeg kan lære lidt om hvad de laver hos Nordic SEO.  Jeg vil gerne starte mit eget firma på et tidspunkt og det tror jeg Nordic SEO kan hjælpe med.

 

Jeg har i 14 dage været i praktik hos Nordic SEO og det var rigtig hyggeligt. Jeg har lært en masse om hvordan man laver hjemmesider. Opslag på hjemmesider og bare hvordan det forgår på sådan et kontor, det har været rigtig sjovt at være på besøg hos dem.

 

Jeg startede en fredag med at komme ud og besøge Nordic SEO til et lille møde om hvordan jeg har lyst til at bruge mine 14 dage hos dem, det var rigtig hyggeligt og godt at de tager hensyn til mig og vil gøre det bedste for mig så jeg får de bedste 14 dage. Her var det Christian Olsen, som er stifter af Nordic SEO, som tog imod mig.

 

Den første uge hos Nordic SEO

 

Mandagen

I uge 49 var min første dag Hos Nordic SEO. Jeg startede med at komme op på Nordic SEO’s kontor, hvor jeg fik min egen plads. Jeg synes det var rigtig hyggeligt og spændende at være hos dem. Her fik en plan over opgaver, som de gerne ville have hjælp til, og det var rigtig dejligt at der var styr på tingene. Senere på dagen gik jeg igang med at lave linkbuilding til Nordic SEO, det var lidt svært men efter jeg havde lært det så gik det rimelig godt. Linkbuilding er noget man gør for sin hjemmeside så du får højere rang på Google, og på den måde kommer andre til at se ens hjemmeside.

 

Om tirsdagen

Skulle vi igang med at tage billeder til artikler og hjemmesider. Da jeg tidligere har haft en foto hobby, så var det jo oplagt, at jeg kunne give dem en ekstra hånd med det. Da det så var frokosttid gik vi ned i kantinen og spiste lækker mad, som bliver serveret hver dag. Senere på dagen begyndte jeg at redigere billederne og lave julebilleder til Instagram og Nordic SEO’s hjemmeside.

 

Onsdagen

Var også en rigtig god dag. Jeg startede med at møde ind på kontoret og så gik jeg ned i træningscenteret og fik lidt morgen træning. Efter jeg havde været i træningscenteret, var jeg blevet helt frisk, og så kunne jeg starte dagen med at lave en fotodatabase med stock photos, så det i fremtiden bliver nemmere at finde gode billeder til artikler og opslag.

 

Torsdag

Var en rigtig god dag, da jeg skulle igang med at lave en Exel kalender for Nordic SEO. Det gav mig en god viden omkring, hvad der skal holdes styr på, og hvad man kan forvente til når jeg selv vil igang med mit eget firma. Denne dag skulle jeg også “engage” med brugere på Instagram. Det var rigtig sjovt at lave, da man kunne sidde og slappe af, mens man skriver på folks opslag og “liker” deres billeder. “En rigtig hygge opgave”.

 

Fredagen

Startede med at lave lidt videre med stock photos, indtil at jeg skulle ned og spise lidt morgenmad. Om fredagen er der morgenmad i kantinen. Efter morgenmaden gik jeg op og begyndte med at redigere billeder, for det tager rigtig lang tid. Senere på dagen skulle jeg lige nå at tage et par billeder af kontoret, så det også kunne komme med ind i fotodatabasen.

Vores praktikant

Det sjoveste på de 14 dage

 

Jeg synes det sjoveste har været at bruge Photoshop og redigere billeder, som vi har taget af kunder og medarbejdere hos Nordic SEO, det har også været sjovt at lave grafisk design på billederne med at bruge sjove effekter som vi har brugt Photoshop til. Det har også været spændende at få en fornemmelse af hvad deres hverdag byder på af udfordringer.